Putin'den önemli açıklama

"Türk Akımı projesi askıya alındı" iddialarına birinci ağızdan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Türk akımı konusunda görüşmeler ivme kaybetmedi. Yeni hükümetin görüş bildirmesini bekliyoruz" dedi.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk Akımı konusunda açıklama yaptı. Görüşmelerin ivme kaybetmediğini belirten Putin, "Türkiye'de yeni hükümet kurulduktan sonra Türk Akımı konusunda görüşleri bekliyoruz" dedi.

Tahkim sürecinden sonra, Rusya ile Türkiye arasındaki projelerin askıya alındığı iddiası kamuoyuna yansımıştı. Putin, "Türk Akımı" projesinin Rusya ve Türkiye'nin çıkarlarına uygun olduğunu ve devam ettiğini açıkladı.

"Türk Akımı üzerindeki çalışmalar ivmesini yitiriyor" görüşüne katılmadığını belirten Putin, "Bu kadar büyük bir projeyi aniden geliştirmek ve üzerinde mutabakat sağlamak mümkün değil. Bu konuda Türk meslektaşım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la hemfikiriz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Bir evde 7 bebek cesedi bulundu Dünya Irak'ta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü var Dünya ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye'deki askeri faaliyetler ile ilgili konuştu Dünya Türkmenler peşmerge ile çatıştı: Çok sayıda ölü var Dünya