Çukurca şehitlerine veda

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerler Özgür Mutlu ve Servet Tomak memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandılar. Silah arkadaşlarıyla aynı saldırıda şehit olan Emre Şahin ise dün akşam Çorum'da toprağa verildi.

Abone ol

Hâkkari şehitleri son yolculuklarına uğurlandı.

Bölücü terör örgütü PKK, Çukurca'da büyük yaralar aldı, örgütün gücü kırıldı. Erler Özgür Mutlu, Servet Tomak, Emre Şahin de o başarılı operasyonlarda yer almıştı. Güvendağı kırsalında çıkan çatışmada şehit oldular.

Piyade er Özgür Mutlu, memleketi Kırıkkale’de son yolculuğuna uğurlandı. Nur Cami’nde tören yapıldı. Binceler kişi şehidi son yolculuğunda yanlız bırakmadı.

Şehidin anneannesi Suna Yücel, torurunu asker selamıyla uğurladı, PKK'ya tepki gösterdi.

Er Servet Tomak için memleketi Gaziantep'te tören vardı. Şehit Van'daki törenin ardından ailesinin yaşadığı Bursa'ya götürülmüş, daha sonra memleketi Gaziantep'e defnedilmesine karar verilmişti.

Şehit Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıktaki şehitlikte ebediyete uğurlandı.

Aynı saldırıda şehit olan Er Emre Şahin, dün memleketi Çorum’da defnedilmişti.

Törene Vali Necmettin Kılıç, Ankara Kara Havacılık Komutanı Tuğgeral İdris Feyzi Okan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve binlerce yurttaş katıldı.

Şehit köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

ulusalkanal.com.tr

İpsala Sınır Kapısı'nda geçişler geçici olarak durdu Gündem Adana'daki yurt yangınına tepkiler sürüyor Gündem Kahramanı binler uğurladı Gündem TİB artık FETÖ ile mücadele için kullanılacak Gündem