Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulunun istifasını kabul etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlutarafından sunulan Bakanlar Kurulunun istifasını kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Davutoğlu tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bugün Bakanlar Kurulunun istifasının sunulduğu ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sunulan istifayı kabul ettiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Davutoğlu'nu kabulü yarım saat sürdü.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulunun istifasını kabul ettiği, kendisinden yeni hükümet kurulana kadar Bakanlar Kurulunun göreve devam etmesini istediği bildirildi.

Açıklamada şöyle denildi:

Cumhurbaşkanımız, Başbakan Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulu'nun isifasını kabul etmiştir. Davutoğlu'na bu güne kadar geçen hizmetleri için teşekkürlerini sunan Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu'nun yeni hükümet kuruluna kadar göreve devamını istemiştir.

Liste dışı kalan Çavuşoğlu'ndan ilk yorum Gündem Liste dışı kalan Çavuşoğlu'ndan ilk yorum Gündem CHP’li Gök: ‘Yumurtalı saldırıyı yapanlar bir avuç çapulcudur’ Gündem Mehmetçiğin bölge hakimiyeti, teröristlerin telsiz konuşmalarına yansıdı Gündem