'Adı gibi onurlu bir hakim olacaktı'

Tunceli'deki helikopter kazasında şehit düşen Hakim Onur Alan'ın babası Aydınlık'a konuştu.

Abone ol

Tunceli'deki helikopter kazasında şehit düşen Hakim Onur Alan'ın babası Aydınlık'a konuştu.

Oğlunun ilk görev yerinin Tunceli Ovacık olduğunu belirten baba Mahmut Alan, "Benim oğlum adı gibi onurlu bir hakim olacaktı" dedi. Tunceli'nin Pülümür ilçesinde önceki gün meydana gelen helikopter kazasında şehit düşenlerden biri de 29 yaşındaki Hakim Onur Alan...

Tunceli, Hakim Onur Alan'ın ilk görev yeriydi. Henüz 5 ay önce Ovacık Adliyesi'ne ataması çıkan Alan, önceki gün meydana gelen helikopter kazasında şehit düştü. Yaşanan kazanın ardından baba Mahmut Alan Aydınlık'a konuştu.

Baba Alan şunları belirtti: Oğlumun ilk görev yeri Tunceli Ovacık idi. Benim yavrum mesleğini çok seviyordu. Laik, demokrat bir hakim olarak görevini sürdürecekti. Adı gibi onurlu bir hakim olacaktı. Görevini layıkıyla yerine getirecekti. Ama olmadı. Bu kaza bizi de buldu. Gencecik yaşında evladımı kaybettim" dedi.

Baba Mahmut Alan oğlunun cenazesinin bugün öğle namazında Ordu'daki Ulu Camii'nde yapılacak törenin ardından kaldırılacağını söyledi.

Azam Güdendede'nin naaşı Konya'ya getirildi Gündem Sultangazi Belediyesinden “yıkım“ açıklaması Gündem Şans Topu 19 Nisan çekiliş sonucu Gündem CHP Hatay İl Başkanı Güzelmansur'un istifa ettiği iddiaları Gündem