Kaçacak yer kalmadı: 60 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 60'a yükseldiğini açıkladı.

Abone ol

Milli Savunma BakanıHulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri KomutanıOramiral Adnan Özbal ile Gölcük Donanma Komutanlığına geldi.

Denetleme ve incelemelerde bulunan Akar'a, Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından brifing verildi.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal, Levendler ile iftar yaptı.

Burada, personele hitap eden Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin vazifesinin, asil milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla karada, denizde ve havada ülkenin hak, alaka ve menfaatleri korumak olduğunu söyledi.

Çalışmalarının en önemli kısmını terörle mücadele faaliyetlerinin oluşturduğunu belirten Akar, bu kapsam en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadele yürüttüklerini vurguladı.

Bakan Varank'tan "Viking" sorusuna esprili yanıt Gündem Denktaş'ın Danışmanı Stephen Kıbrıs'taki çözümsüzlüğü anlattı Gündem Pakistan Büyükelçisi Ulusal Kanal'a konuştu: Barış süreci ve ABD'nin çekilme adımı Gündem Doğu Perinçek: ''Türkiye, Kırım ve Abhazya'nın bağımsızlığını tanımalı'' Gündem