Mısır üreticisine müjde

Mısır üreticisini sevindiren haber Toprak Mahsulleri Ofisi’nden geldi. Ofis Genel Müdürü Mesut Köse, yakında hasadı başlayacak mısır için “yüklü bir üretim geliyor, sınırlamaya tabi tutmadan gelen bütün ürünü alacağız” dedi. Köse, buğday stoklarının ise bir dahaki hasada kadar yeterli olduğunu ifade etti.

Abone ol

Mısır üreticisine müjde... Toprak Mahsulleri Ofisi mısırda sınırlama olmadan alım yapacak.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Mesut Köse, Dünya Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Yüklü bir mısır üretiminin olduğunu belirten Köse "sınırlamaya tabi tutmadan gelen bütün ürünü alacağız" dedi.

Çiftçiye yapılacak ödemelerde sıkıntı olmayacağını belirten Köse, yaklaşık bir buçuk milyon ton mısır alımının yapılacağını söyledi.

Köse, buğday ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Ofisin buğday alım hızının azaldığını, şu ana kadar iki buçuk milyon tonluk alım yapıldığına dikkat çekti.

Buğdayda daha kaliteli üretim yapılması gerektiğini söyleyen Köse, buğday stoklarıyla bir dahaki hasat zamanına kadar rahatlıkla piyasayı kontrol edebileceklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Dolar durdurulamıyor Ekonomi İstanbul'da benzin sudan ucuz Ekonomi TBB toplantı ve gösteri yönetmeliğinin durdurulması ve iptali için Danıştay'a başvurdu Ekonomi Limon hasadına uyarı! Ekonomi