Vatan Partisi iktidar için atağa geçti

Vatan Partisi 81 ilde iktidar için atağa geçti. İzmir’de düzenlenen toplantıda, partiyi büyütmek ve Altın Çağ’ın fırsatlarını yakalamak için Mali Devrim’in önemine vurgu yapıldı.

Abone ol

Haber:Samet Can Kocagür

Vatanseverlerin öncü partisi iktidar için kolları sıvadı. Yurt genelinde örgütlenme ve mali devrim atağını başlattı.

Vatan Partisi’nin İzmir’de düzenlediği “İktidar İçin Atılım Toplantısı”nda üreticilerin milli hükümetini kurmak için Mali Devrimin gerekliliği vurgulandı.

Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gencer, öncü partinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yakaladığı başarıları dile getirdi. “Hedeflerimizi büyütmek için giderlerimizi arttırıyoruz” dedi.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Doktor Rifat Mutlu, milleti örgütlemek için partiyi büyütmenin önemine vurgu yaptı. “Milletimize kendimizi anlatmak için yeni mali imkanlar yaratmalıyız” dedi.

Mutlu, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in HDP ile yapılan ortak mitinge katılmasına tepki gösterdi. “İzmirli vatandaşlarımızı Vatan Partisi çatısı altında birleştireceğiz” dedi.

Toplantıda konuşan Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay ise gençliğin Vatan Partisi’ne yoğun katılım gösterdiğini dile getirdi.

Demiralay, Türkiye’nin çözümlere ihtiyacı olduğunu söyledi. “Vatandaşların derdine biz derman olacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping görüştü Gündem Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı: İşte illere göre haftalık vaka sayıları Gündem İtirafçılar anlattı: İşte FETÖ'nün 'elma yedirme' yöntemi Gündem