Türk Armoni Yıldızları ve Azerin’den muhteşem performans: Can Azerbaycan

18 Ekim Azerbaycan Devlet Bağımsızlık Günü münasebetiyle Türk Armoni Yıldızları Orkestrası ve Azerin tarafından Can Azerbaycan eseri seslendirildi ve müzik klibi yayınlandı. Azerbaycan’ın Vatan Savaşı’nda zafere yürüdüğü süreçte yayınlanan müzik klibi izleyenleri duygulandırdı.

Abone ol

18 Ekim Azerbaycan’ın Devlet Bağımsızlık Günü. Bu güne özel olarak Milli Savunma Bakanlığı, TRT Genel Müdürlüğü’nün katkılanıyla müzik klibi hazırladı. “Can Azerbaycan isimli eser Azerin tarafından seslendirildi, Türk Armoni Yıldızları Orkestrası tarafından icra edildi. Klipte Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Gösteri Birliği ve Kara Harp Okulunda çekimler yapıldı. Türkiye ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından müşterek icra edilen askeri tatbikatlardan görüntüler ile Nuri Paşa komutasındaki Kafkas İslam Ordusunun 1918 yılındaki Bakü’ye giriş görüntülerine yer verildi.

Antalya Devlet Opera ve Balesi ''Nefesli Serenatlar'' konseri verdi Kültür Sanat 1500 yıl aradan sonra ilk oyun Kültür Sanat Samsun Devlet Opera ve Balesi "Üflemeli gecesi" konseri verdi Kültür Sanat Levent Kırcasız geçen beş yıl Kültür Sanat