Murathan Öztürk tutuklandı!

Bağdat Caddesi'nde çiçek satan Mehmet Emin Kaya'ya otomobili ile çarparak ölümüne neden olan zanlı teslim oldu. Adliyede ifade veren zanlı Murathan Öztürk, tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi

Abone ol

İstanbul Bağdat Caddesi'nde otomobiliyle çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne sebep olan zanlı Murathan Öztürk, 87 gün sonra teslim oldu.

Kaza, 11 Temmuz günü Kadıköy'de meydana gelmişti. Kontrolden çıkan Murathan Öztürk yönetimindeki otomobil, yol kenarında çiçekçilik yapan bir kişiye çarptı. Kazada, çiçekçilik yapan Mehmet Emin Kaya, hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Öztürk ise kaçmıştı.

Zengin bir ailenin oğlu olan Öztürk, 3 aydır aranıyordu. Ailesi ve avukatları Öztürk'ün psikolohisinin bozuk olduğunu, kendi toplayamadığında teslim olacağını söylüyordu. Emniyetinde Öztürk'ü yakalamak için bir şey yapmaması tepkilere neden olmuş, eylemler yapılmıştı.

Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya çarpan Murathan Öztürk 87 gün sonra teslim oldu. Öztürk, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.

TUTUKLANDI

Kadıköy'de, otomobiliyle çarptığı çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yaklaşık 3 aydır aranan ve bugün teslim olan Murathan Öztürk, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

ulusalkanal.com.tr

Rusya'ya ikinci nota verildi mi? Açıklama geldi Gündem Teröristler öğrenci ve öğretmenleri okulda mahsur bıraktı Gündem Erdoğan'dan Rusya açıklaması Gündem PKK'dan Rusya'ya tepki Gündem