Binali Yıldırım'a yeni görev: Türkiye'nin Aksakalı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığını söyledi.

Abone ol

Türk Konseyi 8. Zirvesi'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığın söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu sözlere yer verdi:

- Binali Bey'in tecrübesi ve birikimiyle, ulaştırma başta olmak üzere konseyin çalışmalarına her alanda değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

- Sayın Binali Yıldırım'ı, Aksakallar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atadık. Binali Bey'in tecrübesi ve birikimiyle, ulaştırma başta olmak üzere konseyin çalışmalarına her alanda değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Üstlendiği bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum.

Türk Konseyi'nden Afrikaya 2,5 milyon ton aşı bağışı Gündem Belarus'tan yaptırım tehdidine yanıt | Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko: ''Avrupa'nın gazını kesersek ne olur?'' Gündem Türkiye ve Gürcistan'dan ortak tatbikat Gündem AK Parti'den Meral Akşener'e mektup: "Küfürlü bir dil kullanarak, siyasetin 'bacısı' olamazsınız" Gündem