Yüzbaşı Murat Eren: Bir asker gibi dik duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz

Eski Özel Kuvvetler Pilotu Yüzbaşı Murat Eren’in 4. duruşması görüldü. Avukat Muhammed Sarıkaya, Eren’in tutuklanmasına neden olan CD ve bilgisayarın tarafsız bir kurum tarafından bilirkişi incelemesinden geçirilmesini talep etti. Duruşma 20 Ekim'e erteledi.

Abone ol

Ankara Batı Adliyesi 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde Eski Özel Kuvvetler Pilotu Yüzbaşı Murat Eren’in 4 duruşması görüldü.

Kapatılan Özel Görevli Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nin suç duyurusu üzerine, Eren ile birlikte Yasin Yaman, Erkut Taş ve Yunis Akaya hakkında, ‘silahlı terör örgütü kurma veya yönetme, silahlı terör örgütüne üye olma’ suçlamasıyla dava açılmıştı.

Duruşmanın ardından Ulusal Kanal’a konuşan Eren, Atatürkçü duruşumuzdan ödün vermeden, meslektaşlarıyla birlikte mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Eren’in avukatı Muhammed Sarıkaya, Eren’in tutuklanmasına neden olan CD ve bilgisayarla ilgili olarak tarafsız bir kurumdan bilirkişi incelemesi talep etti.

Taleplerin ardından ara kararı açıklayan mahkeme başkanı Gıyasettin Belgeli, duruşmayı 20 Ekim tarihine erteledi.

Haber-Kamera: Tansev Kara

ulusalkanal.com.tr

''Obama bu teklifle Türkiye’yi kendi güdümüne çekmeye çalışıyor'' Gündem Ogün Samast'ın bayraklı pozu Ergenekon tertibine delil olarak sunulmuştu Gündem TSK'dan açıklama Gündem Düzce'de 17 şirkete kayyum atandı Gündem