Kılıçdaroğlu yara almamak için işi sıkı tutuyor

CHP’de hafta sonu yapılacak 35. Olağan Kurultay hazırlıkları son hızla devam ediyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kurultay milletvekilleri ile tek tek görüşüyor, yarın da il başkanlarıyla bir araya gelerak delegelerin nabzını tutacak. Genel Başkan adayı olması beklenen Mustafa Balbay cephesinde ise şimdilik sessizlik hakim.

Abone ol

CHP hafta sonu yapılacak 35. Olağan Kurultay’a kilitlendi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da çalışmalarını hızlandırdı.

Kılıçdaroğlu başkanlığı garanti altına almak ve Kurultay’dan yara almamak içinişi sıkı tutuyor. Bu kapsamda, birçok milletvekiliyle tek tek konuşarak destek istiyor.

Kılıçdaroğlu’nun yarın da il başkanlarıyla görüşmesi bekleniyor. CHP liderinin delegelerin nabzını ölçeceği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu’nun karşısında tek rakip olarak çıkması beklenen İzmir Milletvekilli Mustafa Balbay’ın ise adaylık için 200 imzaya ulaşacağı tahmin ediliyor.

Yeniden Genel Başkan seçilmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti yönetiminde içinde önemli değişikliklere gidileceği konuşuluyor. Kulislerden alınan bilgilere göre, Parti Meclisi ve MYK’da bazı isimler tırpanlanacak. Yeni ve genç isimler belirlenecek. Oluşacak yeni MYK için Artvin milletvekili Uğur Bayraktutan ve Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı’nın isimleri geçiyor.

ulusalkanal.com.tr

Sultanahmet saldırısında kullanılan Suruç ve Ankara saldırılarında kullanılanla aynı çıktı Gündem "PKK operasyonları dursun" bildirisine imza atan akademisyenler hakkında YÖK harekete geçti Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Merkel'e mektup Gündem Doğu Perinçek, Sultanahmet'teki bombalı saldırıda İsrail parmağına dikkat çekti Gündem