Moskova'dan Suriye'ye 100 gemilik yardım

Moskova yönetimi son bir haftada Suriye'ye 100 gemilik askeri ve gıda yardımında bulundu. Yük gemilerinin bir kısmının doğrudan Rusya’dan yola çıktığı, bazılarının da Karadeniz limanlarından ya da Mısır ve Lübnan gibi ülkelerden Suriye’ye yol aldığı belirtildi.

Abone ol

Rusya, Suriye'ye 100 gemilik askeri ve gıda sevkiyatı yaptı.

Reuters'ın haberşne göre, Moskova son birkaç hafta içinde başta şeker ve tahıl olmak üzere gıda maddeleri, yakıt ve askeri mühimmat taşıyan 100’den fazla yük gemisini Suriye’ye gönderdi.

Denizcilik istihbaratı ve uluslararası ticaret kurumlarını kaynak gösteren ajans, yük gemilerinin bir kısmının doğrudan Rusya’dan yola çıktığını bazılarının da Karadeniz limanlarından ya da Mısır ve Lübnan gibi ülkelerin limanlarını kullandığını yazdı.

Sevkiyatlardan bazılarının Rus ve Suriye hükümetlerinin siparişleri üzerine gerçekleştiği, bazılarının ise özel şirketler tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Koruması Suriye'de öldürüldü Dünya Diyanet’ten IŞİD iddialarına sert cevap: Çirkin bir iftiradır Dünya ABD Özel Kuvvetleri'nden kara operasyonu: 1 Amerikan askeri ile 20 terörist öldü Dünya Suriye: Yüzlerce terörist öldürüldü Dünya