Kayseri'de ağabey kaybetti, kardeş kazandı

PTT 1' Lig lideri Kayserispor'un Süper lig lideri Beşiktaş'ı Türkiye Kupası'ndan elediği karşılaşmada ilginç bir buluşma yaşandı.

Abone ol

Ev sahibi sarı kırmızı ekipte 2 numaralı formayı giyen sağbek Serkan Kurtuluş (25), kupaya veda edan siyah beyazlı ekipte yine 2 numaralı formayı giyen ve kendisi gibi sağbek oynayan ağabeyi Serdar Kurtuluş'a karşı galip geldi.

Kıran kırana geçen karşılaşmada 'Kardeşlik başka, maçta rakip olmak başka' anlayışı ile canını dişine takan ve Kayserispor'un galibiyetinde çıkardığı başarılı futbolla önemli rol oynayan Serkan Kurtuluş maç sonrası buluştuğu ağabeyine ' Sizi üzdük ama, biz de sevindik. Kayserispor olarak sizden daha iyi oynadık. Tur hakkı bizimdi' dedi. Futbolda kardeşine öncülük yapan Bursaspor, Beşiktaş, Gaziantepspor'da forma giydikten sonra yeniden siyah beyazlı ekibe dönen ağabey Serdar Kurtuluş'da (27) 'Futbolda yenmek de yenilmekte var. Şans sizden yanaydı. Takım arkadaşların ve sen de gayet iyi oynadınız. Seninle gurur duyuyorum' 'yanıtını verdi. Tur sevinci yaşayan kardeş Serkan, hasret giderdiği ağabeyini karşılaşmanın oynandığı Kadir Has Stadının koridorundan, Beşiktaş'ın hava alanına giden otobüsüne kadar uğurladı. Kayserispor'a bu sezon Gençlerbirliğinden transfer olan Serkan Kurtuluş, Türkiye liglerinin 16 yaşında profesyonel olarak Süper ligde futbol oynayan tek sporcu olarak , Bursaspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği takımlarında forma giymişti.

Öte yandan, Kayserispor'un hem PTT 1' Liginde liderliğini sürdürmesi hem de türkiye Kupasında çeyrek finale yükselmesi sarı kırmızılı camiayı sevince boğdu. Kayserispor teknik sorumlusu Cüneyt Dumlupınar ' Ligde oynatamadığımız oyuncularımızdan kurulu onbirimizin, Türkiye Kupasında Beşiktaş gibi Süper lig liderini elemesinden onur ve gurur duyduk. Bu başarı oyuncularımızındır' dedi.

Oktay Ensari

DHA

"Maçın hakkı bu değildi" Spor "Bursa'da mutluyum" Spor Altınordu'da Bahattin 11'e dönüyor Spor "2 penaltı kurtardığım için mutluyum" Spor