Bursa Vali Yardımcısı Bulgurlu gözaltına alındı

Bursa'da Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı. Dün yine Bursa'da tutuklanan 21 kişi'den 5'inin "sohbet ablası" olduğu ortaya çıktı. İstanbul'da da, aranan askeri hakim binbaşı olan Özgür Tüfekçi babasının evinde yakalandı.

Abone ol

Fethullahçı Terör Örtgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor.

BursaVali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Öte yandan dün Bursa'da 21 kişi tutuklanmıştı. Bu kişilerden 5'inin sohbet ablası olduğu öğrenildi. Geri kalan 16 kişinin ise, Aktif-Sen sendikasına üye olduğu açıklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasında aranan askeri hakim binbaşı Özgür Tüfekçi de yakalandı.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ataşehir'de babasının evinde gözaltına alınan Tüfekçi'nin, Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu'nda askeri hakim olarak görev yaptığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Tüfekçi, Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

Bir dönem inşaat sektörünün devleri arasında sayılan Fİ Yapı da TMSF bünyesine geçti. Fİ Yapı’ya ait varlıklar arasında ise önemli bir gayrimenkul bulunuyor.

İzmir Dikili’ye 4 kilometre mesafede bulunan Garip Ada da, sulh ceza hakimliğinin kararı ile devlete geçmiş oldu. Adanın piyasa değeri ise 35 milyon dolar olarak hesaplanıyor.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan: 15 Temmuz günü tatil ilan edilecek Gündem Acı haber geldi: 1 asker şehit Gündem Darbeci, dinlenmemek için 'eski tip telefon' kullanmış Gündem Savcılık: FETÖ, 1990 yılında da darbe planları yapmış Gündem