2 Ocak 2017 Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

İstanbul ve Ankara'da aralıklarla kar yağışı etkili oluyor. Bu durumun ardından milyonlarca öğrenci 2 Ocak Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, 2 Ocak 2017 Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

Abone ol

2 OCAK 2017 PAZARTESİ İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul 2 Ocak 2017 Pazartesi günü parçalı bultulu. En düşük sıcaklığı 2 derece olacağı tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olması bekleniyor.

2 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji, Ankara'nın parçalı bulutlu olacağını, en düşük sıcaklığın eksi 5, en yüksek sıcaklığın ise eksi 3 olacağını tahmin etti.

2 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA VE İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ

Meteorolojinin tahminlerinin ardından milyonlarca öğrenci ve veli, Ankara ve İstanbul'da 2 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.

2 Ocak 2017 Pazartesi günü, Ankara ve İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

2 Ocak Pazartesi günü İstanbul ve Ankara'da okulların tatil olacağı ya da olmayacağına yönelik gelecek herhangi bir açıklamayla haberimizi güncelleyeceğiz.

ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA'DAN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

Vali Topaca, "Sevgili öğrenciler, yeni yılınız kutlu olsun. Okulların tatil edilmesini gerektirecek meteorolojik şartlar bulunmamaktadır. İyi dersler." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Reina'nın sahibinden açıklama Gündem Kimlik tespiti yapılan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor Gündem FETÖ'den Cumhurbaşkanı'na hakaret davaları için talimat Gündem Kalkışma öncesi ABD bariyerlerle güvenliği arttırdı Gündem