AKP marşlarıyla belediyeyi bastılar

Antalya bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı hedef alan AKP operasyonu ile çalkalandı. AKP'li bir grup Antalya Büyükşehir Belediye binasını bastı, makam odasının altını üstüne getirdi. AKP'liler özellikle belediyenin rutin evrak yakma günü olan Çarşamba'yı seçti. Yolsuzluk belgelerinin imha edildiği yalanını yaymaya çalıştı.

Abone ol

Antalya, AKP'nin Mustafa Akaydın operasyonuyla sarsıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan AKP'li Menderes Türel, operasyonun başındaydı. Mahkeme kararı olmadan yanına polis ve jandarmayı da aldı, bine yakın AKP'liyle belediyenin atık tesisini bastı.

Operasyon, Büyükşehir Belediyesi'nin rutin evrak yakma günü olan Çarşamba gününe denk getirildi. Mustafa Akaydın'ın yolsuzluk belgelerini imha ettiği öne sürüldü.

Baskının başındaki AKP'li Türel, Akaydın'ı suçladı.

İkinci operasyon ise Büyükşehir Belediye binasına yapıldı. AKP marşları eşliğinde binayı basan militanlar, belediye çalışanlarını taciz etti.

AKP'liler, Akaydın'ın makam odasını darmadağın etti.

Sonuçlara İl Seçim Kurulu'nda itiraz eden Mustafa Akaydın ise tepkiliydi.

Akaydın, Belediye Binası'na saldırıyı da eleştirdi.

Mustafa Akaydın, evrak yakma olayına da açıklık getirdi.

ulusalkanal.com.tr

AKP nasıl kaybeder? Gündem Ergenekon davasının gerekçeli kararı tamamlandı Gündem ÖSYM'den ikinci skandal Gündem Kıymet teyzenin zaferi Gündem