İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Karabağlar Uzundere'deydi

Abone ol

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, İzmir Uzundere’de yurttaşlarla buluştu. Toplantı öncesi Uğur, kendini dinlemeye gelenlere “Söylediklerimi bir siyasetçiymişim gibi algılamayın, ben sizlerle bir Türk subayı olarak konuşuyorum” diyerek seslendi.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Uzundere’de kahvehane toplantısına katıldı. Konuşmasında 2015 genel seçimlerine vurgu yapan Uğur, “Seçimlere HDP tek başına parti olarak girme kararı aldı. Eğer %10’u aşamazsa Diyarbakır’da meclis kurup özerklik ilan edecek, geçerlerse başkanlık sistemine geçilmesi için Erdoğan’la beraber anayasayı değiştirecekler. Biz de hala sen sağcısın, sen solcusun diyoruz. Böyle bir ortamda sağ da sol da kalmamıştır” dedi.

Konuşmasında sık sık birleşme çağrısı yapan Uğur, “Bütün hayatı boyunca terörle mücadele etmiş bir Türk Subayı olarak söylüyorum, birleşmeliyiz. Türk Bayrağı için, andımız için, T.C. için mücadele eden, Ermeni soykırım yalanının ortadan kalkması için canı pahasına mücadele eden, Mustafa Kemal’in çizgisinden giden hangi partiyse onun yanında olun” diyerek dinleyicileri İşçi Partisi’ne üye olmaya çağırdı.

ulusalkanal.com.tr

Bu otomobilden burnu kanamadan çıktı Yurt 200'den fazla uçak seferi iptal Yurt İstanbul'da esrarengiz ölüm! Yurt Şiddetli lodos İstanbul'da ağaç devirdi Yurt