Karanlık arşiv çözülüyor

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında örgütün dijital arşivi incelenmeye başlandı. İlk incelemelerde, eski örgüt üyeleri ve örgüte dava açanlara ait kişisel bilgilerin yer aldığı dosyalara ulaşıldı.

Abone ol

Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik sorüşturma devam ediyor.

Soruştuma kapsamında örgütün dijital arşivi incelenmeye başlandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre operasyonlarda ele geçirilen harici disk, bilgisayar, hafıza kartı başta olmak üzere 2 bin 500 adet dijital materyal taranıyor.

İstanbul Emniyeti Mali Suçlar ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan incelemelerde kişisel bilgiler içeren dokümanların bulunduğu iddia edildi.

İddialara göre, örgüt üyeleri, örgütten ayrılan kişilerin bilgilerini şantaj amacıyla sakladı. Arşivde çok sayıda montajlı fotoğrafın da yer aldığı belirtildi.

Dijital arşivde, eski örgüt üyeleri dışında örgüte dava açanların bilgileri de ele geçirildi. Örgütün fişleme yöntemi FETÖ'yü hatırlattı. İddiaya göre örgütün emniyet ve yargı ayağında "Köstebek" olarak görevlendirilen örgüt üyeleri edindikleri bilgileri örgütün bilgi işlem sorumlularına aktarıyordu.

ulusal.com.tr

Kayıp Evrim olayında yeni gelişme! Anne ve babası... Gündem Tarikatın doğasında devlete sızmak var Gündem Harp Akademileri davası sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet talebi Gündem Adnan Oktar'a en yakın isimdi... Yakalandı Gündem