Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Pakistan ve Özbekistan'a ziyaret

Abone ol

TÜrk Silahlı Kuvvetleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 16-17 Kasım'da Pakistan, 17-18 Kasım'da da Özbekistan'a resmi ziyarette bulunacağını açıkladı.

TSK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte 16-17 Kasım 2016 tarihlerinde Pakistan, 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde Özbekistan’a resmî ziyarette bulunacaklardır.

Orgeneral AKAR, Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikte Pakistan Cumhurbaşkanı Mamnoon HUSSAIN ve Başbakanı Muhammad Nawaz SHARIF ile Özbekistan Cumhurbaşkanı Vekili Şevket MİRZİYAYEV’i ziyaret edeceklerdir.

Ayrıca Orgeneral AKAR, Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Raşid Mahmud ve Pakistan Kuvvet Komutanları ile bir görüşme gerçekleştirecek; görüşmelerde iki dost ülke arasında savunma sanayii alanında iş birliğinin geliştirilmesi, ortak üretim yapılması, teröristle mücadele ve askerî eğitim konularında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması konuları ele alınacaktır.

ulusalkanal.com.tr

Yaralı teröriste ilk yardım Mehmetçik'ten geldi Gündem Figen Yüksekdağ ifadesini cezaevinden verecek Gündem Suriye’den dönen IŞİD'li teröristlere baskın Gündem Dilek Öcalan hakkında zorla getirilme kararı Gündem