Lezzetli kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerden tarifi

Kurban bayramının geleneksel lezzetlerinden biri de kavurma. Peki lezzetli bir kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerde hazırlanan kavurmanın tarifi..

Abone ol

Kurban Bayramının gelmesiyle midelerimiz de bayram edecek. Bayramın vazgeçilmez yemeklerinden kavurmanın yapılışı oldukça pratik.

Ağızda eriyen kavurma için etin bir süre dinlendirilmesi lezzetin sırlarından biri…

Öncelikle etin kuşbaşı dilimlenmesi gerekiyor. Et çok ufak doğranırsa suyunu ve lezzetini kaybeder.

Lezzetli bir kavurma için etin kendi yağı kullanılmalı.

Kurban Bayramının geleneksel yemeklerinden kavurma lezzetli olmasının yanısıra sağlıklı da...

Kırmızı et B12, B6 vitaminleriyle sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarının başında geliyor.

Hünerli ellerle hazırlanan kavurma 4 dakikada servise hazır.

Sadece kavurma mı.... Kurban bayramında tüketimin arttığı etle birçok yemek yapılabilir. İşte alternatifler…

Eti mangalda pişirerek yemek isteyenler için taraklık önerimiz.

HABER: BELMA YÜCEL KAMERA: AKIN KARA

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan, Batılı ülkelere mesajını Tolstoy üzerinden verdi Gündem Şehitlerimiz bu bayramda da yalnız kalmadı! Şehit aileleri ve yurttaşların tek istekleri var Gündem Sezgin Tanrıkulu rahatsız oldu Gündem Mehmet Akkaya yazdı: "Sol" nasıl emperyalizmin devşirmesi oldu? Gündem