Muhalefete kumpas uyarısı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yolzuluk soruşturması nedeniyle Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının üzerinin örtülmemesini istedi. Muahalefete selenen Feyzioğlu, "paralel devlet iddiasını kulağımızın üzerine yatıp duymazdan gelemeyiz" dedi. "Bir fırsat doğduğunu" belirten Barolar Birliği Başkanı "ne cemaatin ne de Erdoğan'ın yanında yer alıyoruz" diye konuştu.

Abone ol

Türkiye Barolar Birliği Başkanı CNN Türk'te televizyonunda tertip davalardan ve demokratik olmayan yargılama süreçlerinden kurtulmak için bir fırsat doğduğunu belirtti.

Özel görevli mahkemelerin verdiği hükümlerin kaldırılması gerektiğini belirten Feyzioğlu, "Başbakan'a değil millete güveniyorum" dedi.

Barolar Birliği Başkanı, Silivri Cezaevi'nde yaptığı görüşmelere ilişkin ayrıntıları paylaştı, "hem kumpasın hem de yolsuzluk operasyonu sürecinin takipçisi" olduklarını ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

8 ilin milli eğitim müdürü değişti Gündem MİT 8 ay önce uyarmış Gündem “Karar uluslararası bir zaferdir“ Gündem O operasyonu yapan emniyet müdürleri görevden alındı Gündem