'Devlet içinde yuvalanan çete hazırladı'

Hasdal Cezaevi'ndeki komutanlar; TÜBİTAK'ın Balyoz delillerinde sahtecilik yapıldığını tespit etmesiyle ilgili açıklama yaptı. Yeniden yargılama için yeni delillerin ortaya çıktığını belirten komutanlar yargı ve Meclis'i göreve çağırdı. Sahte dijitaller konusunda cemaate dikkat çeken komutanlar, milletin vicdanında mahkum olmadıklarını vurguladı.

Abone ol

Hasdal Cezaevi'nde tutuklu olan komutanlar, Balyoz davasının kritik delili 5 No'lu hardiskte sahtecilik olduğunu ortaya koyan TÜBİTAKraporuyla ilgili açıklama yaptı. Komutanlar, yargı ve Meclis'i göreve çağırdı.

Komutanların Hasdal Balyoz Mağdurları imzası ile yaptığı ortak açıklamada, yeniden yargılama için yeni delillerin ortaya çıktığı vurgulandı.

Açıklamada, "TÜBİTAK'ın raporu ile yeniden yargılama için yeni delil ortaya çıkmıştır. Artık sorumluluk millet adına yargılama yapan mahkemelerde, yüksek yargı kurumlarında ve milli iradeyi temsil eden siyasetçilerdedir." denildi.

Komutanlar, dijital verilerdeki sahteciliklerin onlarca bilimsel raporla kanıtlandığını hatırlattı ve cemaate dikkat çekti.

"Bahse konu sahte dijital dosyalar, devlet içinde yuvalanmış bir çete tarafından suç isnat edilmek üzere oluşturulmuştur. Tasarlanmış ve ayarlanmış olduğunu Başbakan'ın açıklamalarından öğrendiğimiz bir takım yargı mensuplarıyla mahkum edilmemiz sağlanmıştır."

Tüm çabalara karşın Türk Milleti'nin vicdanlarında mahkum olmadıklarını belirten komutanlar, cezaevlerine gelen yüz binlerce mektupla milletin desteğini yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

21 cana 608 lira ceza Gündem Polisin ödül skandalı Gündem Öcalan Erdoğan'ı nasıl kurtardı? Gündem Aziz Yıldırım'a ilk kumpası bakın kim önledi Gündem