Yüksek Kur ile Astropay Bozdurabilirsiniz!

Türkiye Resmi sitesi Astropaycard.net bozum hakkında ilginç açıklamalarda bulundu

Abone ol

Astropaycard.net CEO''su Emre Risk yapmış olduğu açıklamalarda bozumda kullanıcıların neye dikkat etmesi gerektiğini bildirdi.

Türkiye'de bu kartı satan ve bozduran bir çok firma vardır fakat şunu unutmayınızki en ucuz astropay kartı resmi sitesin'den temin edebilirsiniz. Bozdurmak içinde en yüksek astropay bozum işlemlerinizi https://www.astropaycard.net adresin'den yapabilirsiniz .

Diğer sitelerden alacağiniz kodlarda problem yaşabilir aynı zamanda dolandırabilirsiniz sizde konu hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen arkadaşlarını bilgilendiriniz . her önünüze çıkan sitelerden alışveriş yapmayınız google adwords reklam aracılığı ile ilk sıralara çıkan reklamlara tıklamayınız bir çoğu dolandırıcıdır , bu konuda google zaten bu arama sonuçlarında reklamları yasaklamıştır,

Her zaman Google reklam göremezsiniz , gördüklerinizde korsan şekilde reklamları aktif etmiştir google bu tür kısayoldan zengin olmak isteyen kişilere hiçbir zaman yer vermemektedir , vermemeye çalışıyor. sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyoruz lütfen dikkatli olunuz alacağınız kodları kullanımdan önce lütfen kod güvenliği kısmını gözden geçiriniz.

Bandırma'da konteyner gemisinin yan yatması Ekonomi Altın fiyatları Ekonomi Spot piyasada elektrik fiyatları Ekonomi Hazine yarın iki ihale düzenleyecek Ekonomi