Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ve Kuveyt'e gidiyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Kasım'da Rusya'yı ziyaret edeceği öğrenildi. Erdoğan, Rusya'nın ardından 14 Kasım'da da Kuveyt'i ziyaret edecek

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Kasım'daki Rusya'ya gerçekleştirilmesi öngörülen ziyaretinin Soçi'de olacağı ifade edildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, 2 Kasım'da yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir görüşmesi için hazırlıklar yapıldığını söylemişti.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre, Putin ve Erdoğan son olarak 28 Eylül'de Ankara'da bir araya gelmişti. İki liderin gündeminde ağırlıklı olarak Suriye krizi yer almıştı.

Rusya ve Türkiye, İran'la birlikte, Suriye krizine barışçıl çözüm bulunması için Kremlin'in girişimiyle hayata geçirilen Astana görüşmelerinin garantör ülkeleri.

ulusal.com.tr

Zobar: Uyuşturucu kullanımına özendiren oyunlar var Gündem Çatı davası sanığından 'Tuzağa düşmedim emre uydum' yanıtı Gündem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu Gündem Türkiye Kerkük'teki saldırıyı kınadı Gündem