İçişleri Bakanlığı: Hiçbir FETÖ itirafçısı görevine iade edilmemiştir

FETÖ itirafçılarının kamudaki görevlerine iade edildiği yönündeki haberlere İçişleri Bakanlığı’ndan yalanlama geldi. Bakanlığın açıklamasında "Bugüne kadar hiçbir FETÖ itirafçısının görevine iade edilmemiştir” denildi.

Abone ol

İçişleri Bakanlığı, FETÖ itirafçısı üç vali yardımcısı ve iki kaymakamın görevlerine iade edildiği yönünde medyada yer alan haberleri yalanladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugüne kadar hiçbir FETÖ itirafçısının görevine iade edilmediği vurgulandı.

Açıklamada, haberde adı geçen 5 mülki idare amirinden 4’üyle ilgili adli ve idari soruşturmaların beraatle sonuçlandığı anımsatıldı. Bir görevliyle ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.

FETÖ ile mücadelenin titizlik ve kararlılıkla devam ettiği ifade edilen açıklamada, “mücadele sadece FETÖ ile değil, bu mücadeleyi sulandırmaya çalışan iftiralarla da devam etmektedir” denildi.

ulusal.com.tr

CHP'de 2 isim adaylığını duyurdu Gündem Anayasa Mahkemesi o talepleri reddetti Gündem ''Artık başka Pınarlar ölmesin'' Gündem Çavuşoğlu, Afrika temaslarını tamamladı Gündem