Vatan Partisi'nden Antalya Valisi'ne çağrı

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na, önemli bir çağrıda bulundu. Başta Dokuma Fabrikası ve faaliyeti durdurulan diğer üretim merkezlerini Milli Seferberliğin bir parçası haline getirmeyi talep etti. Gerekli sağlık malzemelerinin üretimini buradan yönetme çağrısı yaptı. İl Başkanı Rıza Türkmendağ, yurt genelinde tüm üretim araç ve merkezlerinin işler hale getirilmesi konusunda ki görüş ve önerilerini kamuoyuna duyurdu.

Abone ol

Vatan PartisiAntalya İl Başkanlığı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na korona salgın tedbirlerine ilişkin destek ve önerilerini içeren bir mektup iletti.

Mektupta, ülkenin üretim kapasitesinin harekete geçirilmesi ve üretim araçlarının yeniden çalıştırılması çağrısı yer aldı.

Bu kapsamda başta Dokuma fabrikası ve faaliyeti durdurulan diğer üretim merkezlerinin işler duruma getirilmesi için talepte bulunuldu. Bu alanlarda maske ve koruyucu giysi üretimi yapılması önerildi.

İl Başkanı Rıza Türkmendağ, kamuoyuna yaptığı açıklamayla yurt genelinde sürdürülen Milli Dayanışma hareketine desteklerini açıkladı.

Türkmendağ, "Biz Bize Yeteriz" kampanyası ile gösterilen büyük dayanışma örneğinin üretime de yansımasının gereğini vurguladı.

İl Başkanı, yerel yöneticilerin ve devlet yetkililerinin yarış değil, uyum içinde çalışmasının salgın sürecini aşmanın önemli koşulu olduğunu belirtti.

ulusal.com.tr

Jandarmaya kahveli teşekkür Gündem Türkiye zor dönemi nasıl atlatacak? Yıldırım Koç Vatan Partisi'nin çözüm önerilerini açıkladı Gündem Dışişleri'nden Gine'deki genel seçim ve anayasa referandumuna ilişkin açıklama Gündem AKOM, fırtına ve yağış etkisine karşı İstanbulluları uyardı Gündem