"Tek isteğimiz 3 puan"

Çaykur Rizespor, Pazar günü evinde oynayacağı Sivasspor maçından 3 puan almak için sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Abone ol

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 32'nci haftasında pazar günü evinde oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde sürdürdü.

Koşu ile başlayan antrenmana sakatlığı yüzünden katılmayan Engin Baytar dışında eksik bulunmazken, Ümit Korkmaz ve Hurşut Meriç takımdan ayrı çalıştı.

Başarılı oyuncu Ümit Korkmaz, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

"Sivasspor maçı zor geçecek. Rakibimiz güçlü bir takım. Kendi sahamızda oynayacak olmamız ve son haftalardaki çıkışımız bizim için avantaj. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Rakibimiz içinde zor bir maç olacak onlarında hedefi var"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3 puana daha ihtiyaçları olduğuna değindi.

"Bir an evvel üç puan daha almak istiyoruz. Bu hafta olur bir dahaki hafta olur. Üç puan için Sivas maçına çıkacağız. Biz bıçak sırtından çıkıp buralara geldik. Durumumuz çok çok kötüydü. Hem dikkatli olmamız lazımdı, hem de kazanmak gerekliydi. Fener maçında bu tür bir maç oldu. Zor deplasmandan bir puan almak önemliydi. Şimdi Sivas maçına odaklandık"

Tütüneker, sakat oyuncular hakkında da konuştu.

"Engin Baytar yeniden sakatlandı. Sezonu sanırım bu şekilde tamamlar. Diğer sakatlıktan çıkan oyuncularımız henüz takıma faydalı olacak gibi değiller. Ligi garantiledikten sonra şans bulamayan oyunculara forma şansı vermeye çalışacağız"

Tütüneker, sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı konusunda olumlu konuştu.

"Sezon bitiminde oturup konuşacağız. Başkanımız bizimle devam etmek istediklerini ifade etmiş: bu bizim için mutluluk verici. Ama sezon henüz bitmedi. Henüz yerimiz garanti değil. Sezon bitiminde bunları oturup değerlendireceğiz. Şu an biz burada kalacakmışız gibi çalışmalarımız devam ediyor"

ulusalkanal.com.tr

"Avrupa hedefimiz yok oldu" Spor "Fındık al, destek ol" Spor Şampiyon, Akhisar'a hazır! Spor İşte Drogba gerçekleri... Spor