Auto Show 2015 başladı

Son model lüks otomobillerden, elektrikle çalışan araçlara kadar otomotiv sektöründeki yeniliklerin tanıtıldığı Auto Show 2015 başladı. 31 Mayıs'a kadar açık kalacak fuarda 37 farklı markanın 60'dan fazla modeli görücüye çıktı

Abone ol

Otomotiv sektöründeki en yeni ve en ileri seviyedeki ürünleri meraklılarıyla buluşturan Auto Show 2015 başladı.

TÜYAP Fuar Merkezi'nde açılan Avrupa'nın en büyük otomobil fuarında 60'ın üzerinde yeni otomobil görücüye çıktı.

Yurttaşlar ihtiyaçlarına yönelik otomobilleri merakla inceledi. Ancak her zaman olduğu gibi en büyük ilgi, sokaklarda görmeye pek alışık olmadığımız spor otomobillerin üzerindeydi.

Doğa ve kamp severler için tasarlanan çadır imkanlı araç modeli ilgi çekti. Bir dönemin televizyon efsanevi "Kara Şimşek" de yurttaşlara nostalji yaşattı. ((GÖRÜNTÜSÜ DHA'da))

Milyon dolarlık araçlardan elektirkli araçlara her ihtiyaca uygun otomobilin ilgilileri ile buluştuğu fuarda 37 ayrı markaya ait yüzlerce model yer aldı.

Otomotiv Distribütörleri Derneği organizasyonu ile düzenlenen Auto Show 2015'i 600 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar 31 Mayıs Pazar gününe kadar hafta içleri 12.00 ile 21.00 hafta sonları ise 11.00 ile 21.00 arasında ziyaret edilebilecek.

Twitter 10 milyona yakın hesabı silinecek Bilim ve Teknoloji Facebook Messenger'a görüntülü görüşme özelliği geldi Bilim ve Teknoloji Whatsapp kullanıcılarına kötü haber! Bilim ve Teknoloji Twitter kullanıcılarına çok önemli uyarı Bilim ve Teknoloji