Aziz Sancar'dan GATA'ya ziyaret

Genelkurmay Başkanlığı Nobel ödüllü Bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın GATA'daki yaralı askerleri ziyaretine ilişkin açıklama yaptı. Genelkuray ziyaretin fotoğraflarını da yayımladı.

Abone ol

Geçen hafta GATA'daki yaralı askerleri ziyaret eden Nobel ödüllü Bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın ziyeretine ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

Açıklamada, Prof. Dr. Aziz Sancar ve eşinin 19 Mayıs günü, Terörle Mücadele yaralananlan askerleri GATA’da ziyaret ettiği vurgulandı. Ziyarete ilişkin fotoğraflar da yayımlandı.

Prof.Dr. Aziz Sancar ve beraberindeki heyet, GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç ve GATA Dekanı Tümamiral Hayati BİLGİÇ tarafından karşılandı.

Şeref defteri imzalayan Prof.Dr. Aziz Sancar’a, GATA’da çalışan personelin eşlerinin yaptığı rölyef tablo ve şilt takdim edildi.

Prof. Dr. Aziz Sancar'ın hislerine bu cümleler tercüman oldu: “Oradaki gazileri ziyaret ettim. Birisi çenesinden ağır bir yara almıştı. Ötekisinin eli harap olmuştu. Şimdi İstiklal Marşı'nı her dinlediğimde onları düşünüyorum. Tıpçı, bilim adamı, işçi olarak hizmet ediyoruz. Onların yaptıkları fedakarlıklar ayrıdır. Onu takdir etmek lazım."

ulusalkanal.com.tr

AKP MYK belli oldu Gündem AKP MYK belli oldu Gündem Doğu Perinçek'ten Alman Meclisi Başkanı'na mektup: Yetkili değilsiniz Gündem Doğu Perinçek'ten Alman Meclisi Başkanı'na mektup: Yetkili değilsiniz Gündem