Safkan Arap taylarından 3 milyon 675 bin lira gelir

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünün Bursa Karacabey Tarım İşletmesinde ihaleyle satılan 66 safkan Arap tayından 3 milyon 675 bin lira gelir elde edildi.

Abone ol

Karacabey Tarım İşletmesinde yetiştirilen safkan Arap tayları, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki harada görücüye çıktı. Toplam 77 taydan 66'sının alıcı bulduğu açık artırmada "Esennur", "Yağız Adam" ve "Yeksıra" isimli taylar 200'er bin liradan alıcı buldu.

Açık artırmada en düşük fiyatlı tay 10 bin liraya satılırken, 11 taya ise alıcı çıkmadı.

Satılan toplam 66 taydan 3 milyon 675 bin lira gelir elde edildi.

Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi Gündem SON DAKİKA! 7 Ağustos 2019 Çarşamba haberleri... Bir sigara paketinin fiyatına ne kadar zam yapıldı! CHP'li Faik Öztrak'tan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak mesajı! 4 Ağustos 2019 Pazar güncel zamlı sigara fiyatları Gündem 3 ilin EYT heyeti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın isim Cihan Saraç ile bir araya geldi! İşte ilk açıklama - Son dakika 7 Ağustos 2019 Çarşamba emeklilikte yaşa takılanlar haberleri Gündem EYT Derneği'nden önemli çağrı - Son dakika 7 Ağustos 2019 Çarşamba emeklilikte yaşa takılanlar haberleri Gündem