Darbe uyarısı vekillerin gündeminde

Öcalan'ı sorgulyan komutan Hasan Atilla Uğur'un "2'nci bir darbe kalkışmasına karşı" yaptığı uyarılar siyasetin gündeminde. Meclis'te açıklama yapan AKP Milletvekili Orhan Miroğlu, İngilizlerle işbirliği yapan aşiretlere sahip çıktı, MİT'in konuya ilişkin açıklama yapmasını istedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da Uğur'un daha fazla bilgi paylaşmasını istedi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur'un "2'inci bir darbe kalkışmasına karşı" yaptığı uyarılar iktidar ve muhalefet partilerinin gündeminde.

Meclis'te açıklama yapan AKP Milletvekili Orhan Miroğlu, İngilizlerle işbirliği yapan aşiretlere sahip çıktı, vatan haini Şeyh Sait'li bir yanıt verdi.

Kendisinin de bir aşiret mensubu olduğunu söyleyen Miroğlu, MİT'ten Albay Uğur'un yaptığı tespitlere ilişkin bir açıklama yapmasını istedi.

PKK lideri Abdullah Öcalan'ı sorgulayan komutan olarak bilinen Albay Hasan Atilla Uğur'un uyarılarına bir açıklama da CHP'den geldi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Uğur'un daha fazla bilgi paylaşması gerektiği üzerinde durdu.

ulusalkanal.com.tr

Şanlıurfa Valiliğinden gösteri yasağı Gündem İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, Gaziantep'te mülteci kamplarına gitti Gündem Terör örgütü DHKP-C’nin İstanbul yöneticisi yakalandı Gündem Albayrak: 70 milyon lira cezası kesildi, 77 maden ocağı kapatıldı Gündem