Brunson iddianamesinde çarpıcı detay

Rahip Brunson iddianamesinin ayrıntıları bir bir ortaya çıkıyor. Brunson'un manevi oğlum dediği Muhammed Ahmed adlı kişinin PKK ile temas sağlayan kişi olduğu iddianamede yer aldı. Ahmad'ın sosyal medya hesabından çok sayıda Abdullah Öcalan’ın fotoğrafını paylaştığı görülüyor.

Abone ol

İzmir'de ev hapsinde tutulan ABD'li papaz Brunson hakkındaki iddianamede yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

İddianamede, "Mohammad Ahmad" adlı kişinin Rahip Brunson'ın manevi oğlu olduğu bilgisi yer aldı.

Ahmad'ın, Brunson adına PKK ile temas sağlayan kişi olduğu belirtildi.

Mohammad Ahmad adlı kişinin hem iddianamede hem de yargılama sürecinde “Mardini Dilbirin” lakabını kullanıyordu.

Mohammad Ahmad’ın, bizzat Brunson ve eşi tarafından misyoner Loes Truffle ile evlendirildiği iddialar arasında yer aldı.

Ahmad’ın kardeşi “Agid” isimli şahsın da casusluk faaliyetleri içinde olduğu gizli tanık Serhat tarafından gündeme getirildi.

Şahsi sosyal medya hesabında Abdullah Öcalan’ın fotoğrafını da paylaşan Mohammad Ahmad, Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik ağır ithamlarda bulunuyor.

Belçika’da “Dera Kurden Mesihi Belçika” adlı kilisede pastör olarak faaliyetlerini sürdüren Mohammad Ahmad, yaptığı paylaşımda FETÖ elebaşı Gülen’den “Türk din adamı” olarak bahsediyor.

ulusal.com.tr

Kemal Kılıçdaroğlu'nun tazminata çarptırılmasının gerekçesi Gündem İstanbul'da kimyasal alarmı Gündem Dışişleri'nden Macron'a tepki Gündem TLB Yaz Kampı başladı Gündem