MHP'de kazan kaynıyor! Koray Aydın'dan dikkat çeken açıklamalar

MHP’de Sinan Oğan’ın ardından Koray Aydın'ın da Genel Başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor. Son olarak Milliyet Gazetesi'ne konuşan Aydın “MHP kendini yenilemezse küçülme devam edecek, kongre toplanmalı” ifadelerini kullandı.

Abone ol

1 Kasım seçimlerinde oylarını düşüren MHP de sular durulmuyor.

Partide Sinan Oğan’ın ardından muhalif kanadın önemli isimlerinden Koray Aydın’ın da Genel Başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor.

Koray Aydın, yarın düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Milliyet Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kongrenin mutlaka toplanması ve partinin kendini yenilemesi gerektiğini belirten Aydın, “MHP kendini yenilemezse küçülme devam edecek” dedi.

Adı Genel Başkan adaylığına geçen Meral Akşener’in ise henüz kararını veremediği kaydediliyor. 30 Kasım’da açıklama yapacağı duyuran Akşener’in toplantıda hakkındaki iddialar yanıt vereceği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarınlarda en büyük gurur abidemiz gençler olacaktır Gündem FETÖ, Türk Telekom'un sistem odasını ele geçirmiş Gündem Rusya'dan vizesiz seyahat açıklaması: 1 Ocak'tan itibaren... Gündem Kaynak Holding'le bağlantılı 12 şirket için arama kararı Gündem