Partiler arası bayramlaşmalarda teröre karşı birlik vurgusu yapıldı

Siyasi partilerde bayramlaşma mesaisi vardı. AKP, CHP, MHP ve Vatan Partisi’nden heyetler teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Görüşmelerde Giresun'daki helikopter kazasında şehit olanlar da anıldı.

Abone ol

Siyasete bugün bayram molası verildi, görüşmelerde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AKP’yi ilk olarak CHP’li heyet ziyaret etti. CHP’li heyetin içinde Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Onay Cankurtaran, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Parti Meclisi Üyesi Ahmet Caner yer aldı.

Heyet adına konuşan Yasemin Onay Cankurtaran, Giresun’da yaşanan helikopter kazasından dolayı bayramın buruk geçtiğini söyledi.

CHP’nin ardından MHP heyeti de bayramlaşmak için AKP Genel Merkezine geldi.

MHP adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal bayramların iç muhasebe yapmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

AKP’de partileri karşılayan heyette, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taciser İçyer yer aldı.

Bayramlaşma CHP ve MHP arasında da yapıldı.

Vatan Partisi’nde de bugün bayramlaşma günüydü.

Cumhuriyet Halk Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi temsilcileri; Vatan Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

ulusalkanal.com.tr

Mehmetçik bayramı komutanları ve silah arkadaşlarıyla kutladı Gündem Reyhanlı'da bir evde patlama oldu Gündem Sakarya Emniyet Müdürlüğünden sözde 'şehit eşi' açıklaması Gündem Hakkari'den kara haber: Korucuyu şehit ettiler Gündem