Alex Telles: 404 error

Futbolcu transferlerinde her türlü aksiliğin yaşanabildiğini görüyoruz biliyoruz ama bu sefer eşine benzerine az rastlanır bir aksilik yaşandı. İşte transferinde milyonlarca euro para trafiğininin yaşandığı Alex Telles'in, Bursaspor maçında forma giyememesinin sebebi!

Abone ol

Galatasaray, yeni transferi Alex Telles'i Bursaspor maçında oynatamadı. Nedeni ise Brezilya Futbol Federasyonu'nun internet sisteminin çökmesi.

Sarı kırmızılıların yeni transferi Alex Telles, Bursaspor maçında kodrayo alınamayınca kafalarda soru işaretleri oluştu.

Bir diğer yeni transfer İzet Hajrovic önce kulübedeki sonra da sahadaki yerini alırken, Telles'in ilk 18'de olmaması merak uyandırdı.

Galatasaray'dan konuyla ilgili yapılan açıklama ise soru işaretlerini yok ederken, büyük şaşkınlık yarattı. Çünkü bir çok aksilğe açık olan transfer piyasası, yeni bir ihtimalle tanıştı

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Alex Telles'in lisans işlemleri, Brezilya Futbol Federasyonu'nun internet sistemindeki arıza nedeniyle tamamlanamadı.

Açıklamada "Alex Telles'in transferinde ödemeler de dahil olmak üzere tüm yükümlülüklerimizi zamanında tamamlamış olmamıza ve gerek eski kulübü Gremio, gerek oyuncu, gerekse Türkiye Futbol Federasyonu kendilerine düşen vecibeleri yerine getirmiş olmalarına rağmen, Brezilya Futbol Federasyonu lisans işleminin tamamlanabilmesi için gerekli şifreyi, internet sistemlerinin çökmesi gerekçesiyle yetiştirememiştir. Alex Telles, bu akşam bu nedenle hepimizin heyecanla beklediği sarı-kırmızı formayı giyme imkanından mahrum kalmıştır" denildi.

ulusalkanal.com.tr

Aslan kükredi Spor Çarşı'dan Seba'ya vefa Spor Ünlü teknik direktör yaşamını yitirdi Spor 'Çizme'den Salih'e kanca Spor