Okullar tatil edilecek mi? Resmi açıklama geldi mi

Türkiye'de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve çok sayıda ilde okullar tatil edilecek mi sorusu en çok arananlar arasında yerini aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yaptığı açıklamada, ‘Okul tatili konusu önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir, bugün gündemimize gelmedi. Corona virüsü salgınının seyri de okulların tatil edilmesini belirler’ ifadelerini kullandı.

Abone ol

Türkiye'de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından okullar tatil edilecek mi sorusu en çok arananlar arasında yerini aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yaptığı açıklamada, ‘Okul tatili konusu önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir, bugün gündemimize gelmedi. Koronavirüsü salgınının seyri de okulların tatil edilmesini belirler’ ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTELER EĞİTİME ARA VERDİ

İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de ilk corona virüsü vakasının görülmesinin ardından eğitime ara verdiğini duyurdu.

Bahçeşehir Üniversitesi ise derslere online devam edecek.

Boğaziçi Üniversitesi de bahar tatilini, 16-29 Mart tarihleri arasına çekti.

YÖK ise 207 üniversite rektörünü corana virüsüyle ilgili üniversitelerin durumunu değerlendirmek için bu akşam saat 18:00'de Ankara'ya acil toplantıya çağırdı.

ulsual.com.tr

TBMM'de koronavirüs için dezenfeksiyon yapıldı Gündem MASAK inceleme başlattı Gündem Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasına ilişkin ön raporun detayları ortaya çıktı Gündem Yunan askeri sığınmacılara sapanla taş attı Gündem