Örümcek Adam 2 filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Örümcek Adam 2 oyuncu kadrosu...

Bu akşam atv ekranlarında saat 21.00'de yayınlanacak olan 2004 yapımlı Örümcek Adam filminin konusu nedir? Örümcek Adam 2 filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Peter Parker, çifte hayat yaşayıp Örümcek Adam olarak suçlularla savaşmaktan yorgun düşmüş mutsuz bir adamdır. Hayatı inişe geçmiştir. Sevdiği kadın bir başkası ile nişanlanmış, dereceleri yokuş aşağı kayıp gitmekte, hiçbir işi başaramamaktadır. Dahası Daily Bugle gazetesi, Örümcek Adam’ın bir suçlu olduğu iddiası ile kendisine acımasızca saldırmaktadır.

Kırılma noktasına ulaşan Peter, bu kimliğinden vazgeçmeye karar verir. Ancak başarılı olmayan bir dönüşüm deneyimi ile eksantrik ve obsesif bilim adamı Doktor Otto Octavius, dört uzun dokunaçlı bir cani olarak Doktor Ahtapot’a dönüşür. Peter, belki de Örümcek Adam’ın geri dönüş zamanı olduğunu düşünmeye başlar. Sam Raimi’nin ikinci Örümcek Adam filmi ilkinden de fazla ilgiyi hak ediyor.

Parker'ın hayatı artık asla tahmin etmediği aksiyon ve heyecanla dolu olacaktır.

Filmin oyuncu kadrosunda; Tobey Maguire, Kristen Dunst, Alfred Molina, JAmes Franco, Rosemary Harris, Daniel Gillies, J.K. Simmons ve Donna Murphy yer alıyor.

ÖRÜMCEK ADAM 2 FRAGMAN İZLE

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 7 Mayıs Perşembe 2020 Kanal7 yayın akışı... Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 7 Mayıs Perşembe 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya 7 Mayıs Perşembe Star yayın akışında bugün ne var? Star'da bugün hangi film ve diziler yayınlanacak? Medya 7 Mayıs Perşembe 2020 Show yayın akışı... Show ekranlarında bu akşam ne olacak? Tarzan Rıfkı saat kaçta? İçerde saat kaçta ekranlara gelecek? Medya