CHP'de muhalif hareketlilik

35'inci olağan kurultayın ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı olan muhalefet sahaya inmeye başladı. Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Kılıçdaroğlu’nu "istifaya çağırmasının" ardından, Yalova Milletvekili Muarrem İnce de Tekirdağ Çorlu’da partililerle bir araya geldi. CHP'li İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da Ankara'da bir grup partili ile kurultay değerlendirmesi yaptı.

Abone ol

CHP'de genel merkeze karşı parti içerisinde çalışma yürüten muhalefet 3 koldan sahaya indi.

35'inci Olağan Kurultay sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine ilk ciddi muhalefet Antalya Milletvekili Deniz Baykal tarafından yapılmıştı.

Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre, Baykal parti yöneticilerine karşı eleştirilerine devam edecek.

Kurultayın ardından sahaya inen ikinci isim de Yalova Mileltvekili Muarrem İnce. İnce ve arkadaşları partideki olumsuz havayı dağıtmak için alanlara çıkmaya karar verdi. CHP'li vekilin ilk durağı Tekirdağ Çorlu oldu.

Muharrem İnce'ye CHP Edirne Milletvekili Erdin Bincan, Bolu milletvekili Tanju Özcan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da eşlik etti.

İnce ve arkadaşlarının Türkiye'nin değişik bölgelerinde benzer toplantılar düzenleyeceği de belirtildi.

Bu arada CHP'li İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal cephesi de harekete geçti. Kocasakal ve arkadaşları 35'inci olağan kurultay sonrası bir araya gelerek kurultay değerlendirme toplantısı yaptı.

Habere göre, Kocasakal CHP Genel Başkanlığına resmen aday olmayacak ancak ülke sorunları ve çözümüne ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaşmaya devam edecek.

ulusalkanal.com.tr

Nazlıaka savunmasını hazırlıyor Gündem TSK, IŞİD hedeflerini vurdu Gündem Meclis Genel Kurulu'nda 2016 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor Gündem ABD, Türkiye'ye 683 milyon dolarlık delici bomba sattı Gündem