Orhan Acar, görevinden istifa etti

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, görevinden istifa etti. Video konferans görüşmesinde yayını açık unutup, öğrencileri hakkında iğrenç sözler sarf etmişti. Üniversiteden konu ile ilgili açıklama yapıldı. Acar hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Abone ol

Bu inanılmaz sözleri sarf eden kişi, Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar... Olayın basına yansımasının ardından görevinden istifa etti.

Acar, video konferans görüşmesi yapıyordu. Yayını açık unuttu. Kız öğrenciler hakkındaki büyük tepki toplayan sözlerinin ardından yanında bulunan bir kişi uyardı, 58 yaşındaki dekanı... Yayında olduğunu öğrenince de neye uğradığını şaşırdı.

O görüntü sosyal medyada hızla yayıldı. Dekanın sözlerine tepki çığ gibi büyüdü. Vekaleten yürüttüğü görevinden istifa etti.

Üniversitenin resmi internet sitesinden konu ile ilgili açıklama yapıldı. Acar hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

ulusal.com.tr

Bakanlık açıkladı! Tavan ücretler belirlendi Gündem İçişleri Bakanlığı açıkladı! 78 terörist teslim oldu Gündem Meteoroloji'den 15-19 Mayıs için turuncu uyarı geldi Gündem Doğu Perinçek: Akşener'in masası yıkılmış masadır Gündem