Muazzez İlmiye Çığ'dan Atatürk düşmanlarına sert tepki

Sümerelog Dr. Muazzez İlmiye Çığ, Atatürk ve milletimize yapılan saldırılar ile iftiralar hakkında konuştu. İsyan eden Çığ, "103 yaşındayım ve yüce Atatürk’ün yarattığı bu ülkenin her aşamasını yaşadım. O, değil yalnız 20. Asrın, tarihte gelmiş geçmiş tüm liderlerin üstünde, bütün dünyanın kabul ettiği bir dehadır." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Sümerelog Dr. Muazzez İlmiye Çığ, Atatürk ve milletimize yapılan saldırılar ile iftiralar hakkında konuştu.

"İsyan ediyorum" diyen Çığ şunları belirtti:

İsyan ediyorum...

103 yaşındayım ve yüce Atatürk’ün yarattığı bu ülkenin her aşamasını yaşadım. O, değil yalnız 20. Asrın, tarihte gelmiş geçmiş tüm liderlerin üstünde, bütün dünyanın kabul ettiği bir dehadır.

Kendi vatanında, onun yaptığı devrimler sayesinde yetişmiş, eli kalem tutmuş bu ahlak yoksunu hainler, kimlerden ne kadar nemalanıyorlar ki, bu derece adileşiyorlar?

Bu ülkeyi iç ve dış düşmanlardan kurtararak, yaratmış olan onca vatanseverin döktüğü kan, onları ve onlar gibilerini er geç boğacaktır. Yalanları ve iftiraları altında Allah hepsini ezecektir. Amin.

ulusalkanal.com.tr

İngiltere Savunma Bakanı: YPG ile operasyon yürütmek yanlış olur Gündem Ağrı Tendürek’te çatışma: 2 asker şehit oldu Gündem İbrahim Erkal'ın doktorundan çok acı sözler Gündem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Rusya'yla serbest ticaret anlaşmasının görüşmeleri hızla devam ediyor Gündem