Kuddusi Okkır'ı ''Ergenekon'un kasası'' olmakla suçlayan FETÖ'cü savcılar firari

İlk kumpas şehidi Kuddusi Okkır'ı "Ergenekon'un kasası" olmakla suçlayan FETÖ'cü savcılar firari. Okkır'ın eşi Sabriye Okkır, cinayette parmağı olan herkesin yakalanıp yargılanmasını ve ailesine iade-i itibar verilmesini istedi.

Abone ol

Kuddusi Okkır... İlk kumpas şehidi... Onu "Ergenekon'un kasası" olmakla suçlayıp ölüme sürükleyen savcılar ise firari. Bugün Zekeriya Öz, Celal Kara, Fikret Seçen hakkında Fetullah Terör Örgütü üyesi olmak suçlamasıyla yakalama kararı bulunuyor.

Ama Okkır ailesi sadece savcıların yargılanmasını istemiyor. Okkır'ı sağlıklı girdiği Silivri Cezaevi'nde ölüme götüren sorumluları, otopsi yapmayarak delilleri karartanları, doktorların yanı sıra tahliyeyi engelleyen herkesin yargılanmasını istiyor.

Okkır'ın ölümünün üzerinden tam 9 yıl geçti. Okkır'ın eşi Sabriye Okkır, dönemin Adalet Bakanlığı'nın kumpastaki rolünü hatırlattı.

Kuddusi Okkır'ın için tazminat davası açtığını belirten Sabriye Okkır, "Peki bu durumda kimin kusuru var" diye sordu. Sabriye Okkır, iade-i itibar talep etti.

ulusalkanal.com.tr

KHK ile ordunun tasfiye edilmesine halk tepki gösterdi Gündem Darbe girişimini 3 gün önce haber aldığını itiraf etti Gündem İlgili bakanlıklar, boşalan kadroları doldurmak için kolları sıvadı Gündem Alparslan Altan ile Erdal Tercan meslekten ihraç edildi Gündem