3 gündür kayıp kadın, asılı olarak bulundu

Başkent’te 34 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının yıkılmış bir binada asılı olarak cesedi bulundu.

Abone ol

Başkent’te 34 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının yıkılmış bir binada asılı olarak cesedi bulundu.

Olay, Mamak İlçesi Başak Mahallesi 1655 Sokak’ta yıkılarak terk edilmiş müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre,3 gündür kayıp olan ve polis ekiplerine bildirilen 34 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu K,. yanında getirdiği bıçak yardımıyla telefon direğinde koparak sallanan telefon kablosunu kesti. Daha sonra Arzu K., yıkılarak terk edilmiş olan binanın arka tarafına gitti. Ağaca bağladığı telefon kablosu yardımıyla Arzu, K., asarak canına kıydı. Sabah saatlerinde ağaçta sallanan bir şeyi fark eden vatandaşlar yanına gittiklerinde bir kadının elinde bıçakla cansız bedeni ile karşılaştı. Bunun üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Arzu K.’nın öldüğünü tespit etti. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri ekipleri gelerek incelemede bulundu.

Olayı öğrenen Arzu K.’nın, eşi N.K., kayınpederi ve kardeşi olayın yaşandığı yere geldi. Eşi N.K, 3 gündür kayıp olduğunu ve onu aramak için her şeyi yaptıklarını söyledi. Kardeşi ise, “Nasıl insanlarısınız? Hiç görmediniz mi? Mavi montlu bir kadın geliyor nasıl fark etmediniz? 2-3 gündür uyuyor soğukta” diye çevredeki vatandaşlara seslendi.

Arzu K.’nın kardeşi eniştesine, “ Sen biliyordun intihar edeceğini. Neden engel olmadın. Koşa koşa ölüme mi gittin? Bembeyazdı zaten” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Kardeşi, eniştesine dönerek “Kafaya taktı ölecekti izin vermedin kaçtı intihar etti” dedi. Eşi N.K ise, “İşin sonuna geldi kafaya koymuştu” şeklinde konuştu.

Savcının, incelemesinin ardından Arzu K. Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

FATİH ERDOĞAN-ÖMER ÇETİN/İHA

Milyonlarca aboneye geri ödeme müjdesi Yurt İstanbul trafiğini felç edecek eylem! Polis harekete geçti Yurt İnsanlık dersi verdi Yurt Hastane tuvaletinde şoke eden olay Yurt