Parklarda yeniden çocuk sesleri

Koronavirüs nedeniyle yurt genelinde sokağa çıkmaları yasaklanan 14 yaş ve altı çocuklar, yeniden sokağa çıkmanın sevincini yaşadı. Bazı illerde yağmura yakalananlar da oldu.

Abone ol

Koronavirüs salgını nedeniyle yurt genelinde sokağa çıkmaları yasaklanan 14 yaş ve altı çocuklar, nihayet sokaklara ve parklara kavuştu. Çocuklara verilen bir günlük izin boyunca renkli görüntüler oluştu. Ankara'da çocuklar soluğu Kuğulu Park'ta aldı.

İzmir'de 11.00-15.00 saatlerinde sokağa çıkma izni verilen çocuklar, yağışlı havaya rağmen dışarı çıktı.

En çok tercih edilen yerlerin başında Kültürpark ve sahil şeridi vardı.

Eskişehir'de 4 saatlik izni fırsat bilen çocuklar parklarda temiz havanın tadını çıkardı.

Bu görüntüler de Muğla'dan. Kent merkezi ile Marmaris, Bodrum ve Fethiye gibi turistik ilçelerde çocuklar sokakları şenlendirdi. Bazı çocuklar ise hasret kaldıkları bisikletlerine kavuştu.

Siirt'te de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Güres Caddesinde bisiklet kullanan çocuklar, keyifli anlar yaşadı, güzel havanın keyfini sürdü.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde saat 11.00'den itibaren dışarı çıkan çocuklar, zamanlarını genellikle park ve bahçelerde geçirdi.

Uşak'ta ise aileleriyle dışarı çıkan çocuklar yağmura yakalandı.

Samsun Atakum sahilinde park ve yeşil alanları dolduran çocuklar, uçurtma uçurup kumda oynayarak eğlendi. Polis maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan aileleri ikaz etti.

Bu görüntüler de Bolu'dan. Çocuklar kentin en geniş yeşil alanları olan Karaçayır ve Atatürk Orman parkında doyasıya eğlendi.

ulusal.com.tr

Mehmetçik'ten çocuklara bayram sürprizi Yurt Tur tekneleri gün sayıyor Yurt Biberler emekçi kadınlara emanet Yurt İstanbul ilk günden şaşırttı Yurt