PKK ilkokula saldırdı

Hakkari'de operasyona giden zırhlı polis aracının geçisi sırasında, PKK'lıların yola döşedikleri el yapımı patlayıcı uzaktan kumanda ile patladıldı. Patlamada 2 polis memuru yaralandı. Terör örgütü Van'da ise ilköğretim okuluna molotoflu saldırı düzenledi.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece saatlerinde operasyona giden zırhlı polis aracının geçisi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Güvenlik güçleri, barikatların kaldırılması için Güngör Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Çok sayıda zırhlı araç mahalleyi ablukaya aldı.

Mahalleye destek için gelen başka bir zırhlı aracın geçisi sırasında PKK'lı teröristlerce yola döşenen bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Patlamada 2 polis yaralandı, zırhlı araç ise kullanılamaz hale geldi. Çevrede bazı ev ve elektrik direklerinde hasar oluştu.

Terör örgütü PKK, okullara da saldırmaya devam ediyor.

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okulu'na terör örgütü yandaşları tarafından molotoflu saldırı düzenlendi.

Gece saatlerinde, okul camlarından içeri atılan molotof idare bölümünde yangına yol açtı. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Polis, okula saldırı düzenleyen PKK'lıların yakalanması için operasyon başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Şırnak'ta ABD yapımı İHA bulundu Gündem Mustafa Koç'un cenazesi pazar günü kaldırılacak Gündem Doğu Perinçek'ten başsağlığı mesajı Gündem Rafet Ballı yazdı: Türk-ABD ilişkileri PKK'da düğümlendi Gündem