1 milyon lira ödülle aranan PKK'lı terör örgütünden kaçtı

PKK, TSK'nın operasyonları karşısında direnemiyor. Terör örgütündeki çözülme hız kazandı. 1 milyon lira ödülle aranan Van Başkale Sorumlusu Vedat Demir'in örgütten kaçtığı açıklandı.

Abone ol

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Yurt içi ve yurt dışında icra edilen başarılı operasyonlar neticesinde terör örgütü PKK'nın alt kadrolarının yanı sıra sözde üst düzey sorumlularının da örgütten kopuşları devam ediyor.

Bu kapsamda, bir milyon TL ödülle turuncu kategoride bulunan PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir, PKK'dan kaçtı.

Demir, örgütün çöküş ve dağılma sürecine girmesi, çok sayıda kayıp vermesi ve yaşadığı moral bozukluğu nedeniyle örgütle bağlantıları kopardı.

Sınır ötesindeki operasyonlar da kararlıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde eylem hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK'lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.

ulusal.com.tr

Su altında Atatürk portresi açtılar Gündem TGB’den Açıklama: Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz Ruhuyla Terör Örgütünü Destekleyenlerin Ensesindeyiz! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi küresel bir üretim ve teknoloji merkezi haline dönüştürmeye kararlıyız Gündem İstanbul Halkalı'da binlerce kişi anma etkinliğinde buluştu Gündem