AKP ve MHP'nin ittifak komisyonu üyeleri belli oldu (son MHP haberleri)

AKP ve MHP arasında yürütülecek ittifak görüşmeleri için komisyon üyeleri belli oldu. Açıklamayı Hükümet Sözcüsü Mahir Ünal yaptı. Başbakan Binali Yıldırım da komisyonunun detaylı çalışma yürütmek için kurulduğunu belirtti.

Abone ol

AKP ve MHP arasında 2019'daki seçimler için ittifakın temelleri atılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sonrası ittifak için komiyon kurulması kararı alınmıştı. O komisyonda görev yapacak isimler de belli oldu.

AKP'nin "ittifak Komisyonu" üyelerini Hükümet Sözcüsü Mahir Ünal tanıttı. Buna göre; AKP'i üyelerin başkanlığını, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop yapacak. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da komisyonda yer alacak.

Ve MHP... AKP ile görüşmeleri yürütecek üç isim de belirlendi. MHP'deki isimler, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu.

İttifak görüşmeleri için komisyon üyeleri belirlenirken Başbakan Binali Yıldırım'dan da komisyonun çalışmalarıyla ilgili açıklama geldi.

Yıldırım, komisyonun ittifak detaylarını görüşmek üzere kurulduğunu belirtti.

ulusal.com.tr

Korgeneral Aksakallı'nın kardeşi vefat etti Gündem 697 sayılı KHK Resmi Gazete'de yayımlandı! Çok sayıda göreve iade var Gündem Meteoroloji duyurdu... Yarından itibaren soğuk ve yağış geliyor Gündem Erdoğan Bayraktar, 30 milyon liraya cami yaptırıyor Gündem