Bir trafik kazasına şahit olsaydınız ne yapardınız? İşte büyük şaşkınlık yaşanan o anlar

Bir trafik kazasına şahit olsaydınız ne yapardınız? Zonguldaklılar şahit olduğu kazada sağlık ekiplerinin yardımına koştu. Olayın gerçek bir kaza değil tatbikat olduğunu anlayınca da büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar...

Abone ol

Alnındaki yaradan yüzündeki korku ifadesine, takla atan araçtan itfaiyeye hiçbir şey gerçeğini aratmıyordu. Zonguldak'ta yapılan kaza kurtarma tatbikatı gerçek sanıldı, vatandaş sağlık ekiplerine yardım etti.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Milli Egemenlik Caddesi Güven Kavşağı'ndaki tren rayları üzerinde gece saat 02:00 sıralarında kaza kurtarma tatbikatı düzenledi. Trenin altına giren otomobilde bulunan yaralıları kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı. Basına tepki bile vardı.

İtfaiye ekipleri tatbikatta kurtarma çalışması yaparken olayı gören vatandaş da gerçeği bilmeden ekiplere yardım etti. Vatandaşlar olayın sadece bir tatbikat olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

ulusalkanal.com.tr

Don, yine çiftçinin felaketi oldu Yurt Çiftçiyi sağanak vurdu Yurt Başkasına ait araçta ölü bulundu Yurt Yol çöktü, TIR şoförü canını zor kurtardı Yurt