Vatan Partisi Kadıköy'de çalışmalarına hızlı başladı

Yerel Seçimler yaklaşırken Vatan Partisi'nin çalışlamaları da başladı. Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Opr. Dr. Tuğrul Kihtir, yerel seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Abone ol

Kadıköy'de 31 Mart yerel seçimi için belediye başkan adayını ilk belirleyen parti Vatan Partisi, çalışmalarına hızlı başladı.

Vatan Partisi'nin Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Opr. Dr. Tuğrul Kihtir, ekibiyle birlikte Kadıköy'deki kurumları ziyaret etti.

İlk ziyaretlerden biri Arnavutluk Bayrak ve Bağımsızlık Bayramı'nı kutlayan, Anadolu Yakası Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne yapıldı.

Dernek Başkanı Dilaver Aşam'ın ve Kosova Kültür Merkezi Koordinatörü Kamil Bitiş'in açış konuşmasını yaptığı kutlamada çeşitli grupların müzik gösterileri ve tiyatral gösteriler düzenlendi.

Hekim kimliğinin yanında Balkanlar ve Selçuklu tarihiyle ilgili de kitapları olan Kihtir, burada imzaladığı kitaplarını dernek başkanı Dilaver Aşam'a hediye etti.

Tuğrul Kihtir'in, Balkanların Osmanlı Tarihi, Anadolu'da Bizans Haçlılar ve Selçuklular, Selçuklu'dan Osmanlı'ya Bu Toprakların Öyküsü 1000 yıl ve Beylikler ve Eserleri isimlerinde 4 kitabı bulunuyor.

Nauert: Görüşmeler başarısızdı Gündem Cem Gürdeniz: Kıbrıs'ın kaderi Türkiye'nin kaderinden ayrılamaz Gündem Liderler Buenos Aires'te Gündem Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan deprem açıklaması Gündem