Süleyman Soylu'dan yeni açıklama

Dün istifasını sunan fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni bir açıklama yaptı.Soylu "Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah" dedi.

Abone ol

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir." değerlendirmesine yer verdi.

Soylu, mesajında şunları kaydetti:

"Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah mahcup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah."

Rekabet Kurulu 3 otomotiv devi hakkında soruşturma açtı Gündem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı Gündem Doğu Perinçek yazdı: Merhaba Kamuculuk-20! İki dünya var Gündem Sokağa çıkma yasağı sona erdi Gündem